mandag, august 27, 2007

Masser af jagerfly

I lørdags var vi til flyve opvisning, hvor intersede kunne købe bombe fly. Jeg læste lige på nyhedderne, at der var en nyrig russer, der gerne ville købe et amerikansk bombefly og selv da han hørte prisen, blev han ikke afskrækket. De skrev at han ikke fik lov, men når mænd først har sat sig noget i hovedet,-sååååå. Det lykkes forhåbentligt ikke. Som sædvanligt tog det 3 timer for os at køre de 75 km. der ud, og der var bare rigtig mange mennesker, men nå man først var kommet frem gik alt hurtigt og nemt.
Her er Poul foran en jager. Det første billed er en amerikansk fragtfly eller hvad sådan noget hedder. Russerne var vilde med at blive fotograferet, sammen med de amerikanske soldater, der passede på flyvet. PÅ det andet billed er det to jager i luften. Der var næsten hele tiden nogen der fløj rundt i nogle fantastiske informationer, 1 eller op til 5 af gangen og sommetider meget tæt.
Det er altid interesant når man ser i kø," hvad mon der sker her". Denne kø, som man ikke kan se enden af, galt de 4 toilet huse, man kan se i baggrunden, når en russer skal , så skal han.
Alt tiden kunne jo ikke gå med at se den smule flyvemaskiner, der skulle også kikkes mennesker, her er en.
Om aftenen skulle vi ud til Birte og Chr. til afskeds reception. Chr. har været privat ansat og de var nogle af de første vi mødte og som vi faldt godt i hak med. Nu rejser de til Sønderborg( kommer ellers fra Tisted) hvor Chr. har fået et godt job. Det hele er sket henover sommeren, så det var noget af en (dårlig) overraskelse.
Lørdag var det stadig godt 30 graders varme (vi sad ud til kl. 2 om natten, noget med noget congac, som ikke skulle med til Danmark), men søndag var det kun 20-22 grader, i dag lidt varmere med blæst og sol, dejligt. Poul er nord for Moskva, for at forberede besøget af prins Joachim. Jeg har bedt ham om at se efter blåbær og kantaraller, som de plejer at sælger ved vejen, håber at han får det, så kan jeg bage blåbærtærter i morgen.

Ingen kommentarer: