onsdag, april 23, 2008

Vi har haft regn i to dage, så der er blivet noget vådt nogle steder. Vi havde ellers lovet hinanden, at den lille røde ikke skulle udsættes for så mange strabasser som den anden bil har været. Men med så meget vand er det svært at undgå. Vi kom da, næsten, tørskoet hjem og bilen lige så.
Nu er det så blevet forår igen og skoven er ved at bliv grøn. Det kan Tico og jeg godt bruge. Vi skal bare have gummistøvler på, der er stadig meget vådt nogle steder. Det er jo ikke så længe siden sneen forsvandt fra skoven.
Det har været rengøringsdag igen. Lørdag var folk på gaden for at vaske fasader ned. De her billeder er taget for et stykke tid siden.
Lige efter at de havde malet de små hegn og kantstenen, blev det tid for lygtpælene. Nu er det blomsteranlæggende, der får en hånd, og så fejes der støv.
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Servidores sagde ...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Servidor, I hope you enjoy. The address is http://servidor-brasil.blogspot.com. A hug.

Siffe sagde ...

Hej Lise

Det er da sjovt du lige kan se dig selv på *mit* kort. Hvor må det være være spændende at opleve Moskva. Jeg vil lige læse lidt mere på din blog ;-)
KH siffe