mandag, november 15, 2010

Ny hjemmeside


Den nye borgmester har lavet en hjemmeside, hvor man kan komme med gode forslag til, hvordan man får trafikken til at glide bedre.
********
Den anden aften havde vi bestemt os for at vi ville i biografen for at se denne film http://ibyen.dk/film/anmeldelser/ECE947443/helen-mirren-imponerer-som-tolstojs-hysteriske-kone/
Filmen var lidt interessant, fordi vi faktisk har set den seng Tolstoj død i og ikke mindst den tudekop han drak af, inden han døde.
Det var i 2007, da vi var på besøg ca. 500 km syd for Moskva. Et fattigt område, hvor man kæmpede for at få investeringer til området. (Der ligger en kæmpe delvis dansk svinefarm i området). Men med til sådan et besøg, høre der også altid noget kultur.
Så vi kom hen til stationen, hvor der ved siden af var lavet et lille museum, til ære for Tolstoj, der på en rejse tilbage mod Moskva, var blevet så syg af sin tuberkulose, at han måtte overnatte på stationen. Han overlevede ikke, men byen fik en seværdighed.
Jeg har ikke noget billed derfra, men lige efter besøget på banegården, skulle vi hen at spise og det var dette syn der mødte os:

Ja, der er så kun "forretten", uden drikkevare, bagefter fik vi noget suppe og noget kød og kaffe.
Men tilbage til Borgemesterens hjemmeside.
Vi kørte 1 time før forstillingen skulle begynde og det gik i rygende fart, indtil vi var 2 km fra bio.
Lige med et ramt vi en bilkø, og i det næste kvarter skete der ikke en disse.
Vi blev så enige om at vende og prøve en anden vej. Det gik også godt indtil vi var 2 km fra bio, bare fra den anden side. Så holdt vi der.....Og det var ikke fordi der blev frådset med pladsen. Der hvor der var 4 spor, holdt vi i 6 baner, men intet skete.
Det korte af det lange blev, at vi var ved bio 1 time efter filmen var begyndt, og valgte så at køre hjem, det tog en 1 time. Ja, det var så 3 timer torsdag aften....
Så kære borgemester, mit forslag er ganske enkelt: Lad kun biler med røde nummerplade køre, om aftenen, især når fru Erikstrup til i bio...... 

Posted by Picasa

Ingen kommentarer: