tirsdag, juni 12, 2007

Juni vejr 15- 20 grader

I torsdags var vi i amerikanernes datch. Den ligger ikke langt fra den danske, men er en helt anden stil. Deres er nærmest en finsk bjælke hytte, selvfølgelig meget større end dem man ellers ser. Men ikke for mange dollers hygge. Men vi var ikke i tvivl om, hvor det var da vi kom ned af vejen, ballonerne viste vej. Billed kavliteten er ikke så god. Jeg overlod det til Poul at fotografere. Det var jo mig, der skulle køre hjem, der er ting der ikke har ændret sig, fordi vi er her. I lørdags var det 1 år siden, at jeg satte mine ben i Rusland, for første gang.
Om aftenen var vi ude at spise med Søren og Bente. De kendte en koreansk restaurant, som vi prøvede. Det var rigtigt hyggeligt og maden var god og spændende. Som i kan se blev vi vist ind i et lille rum, hvor det først så ud til, at vi skulle side på gulvet, men under bordet var der lavet hul til benene, heldigvis, men i kan se at stolene ikke havde nogle ben. Derudover blev maden ( kødet ) tilberedt ved bordet, på et gas blus. Der var forskellige skåle, med tilbehør i, og ellers en masse salatblade. Så lavede man sig en lille pakke af salaten, hvor man efter ønske kom forskelligt i, og spiste i en mundfuld og med fingerne, meget nemmere end med spise pinde.
Søndag var vi i botaniskhave. Vejret var lidt trykkende og meget fugtigt. Men vi fik gået en lang tur. Det var ikke alle steder at haven var lige godt holdt, men der var dejligt stille, man kunne ikke høre den susen vi altid har.
Vi kom også forbi en kirke, der var under renovering, det er der mange der er. Lige bagved var det høje radiotårn. Jeg syntes at det var et meget sjovt billed af nyt og gammelt( eller er begge ting nye?)
Der var også mange vilde hund i haven. De lå og sov i små flokke.
På vej hjem var vi forbi universitetet. Det er altid en flot bygning.
De kloge siger at man er nød til at have hele undergrunden frosset ned med
permofrost, for ikke at det hele skal styrte sammen.
I week-enden bliver området brugt som hæng-ud-sted. Der bliver også kørt noget race, og mange kommer for at vise der motorcykel frem.
I øjeblikket var pæonerne ved at blomstere. Det var meget flot. Der oppe kan
man også godt gå at tage en masse billeder uden at der er nogle, der bemærker det, for det er der så mange andre der gør. Vi kan godt mærke at turist særsonen er begyndt, masser af kinesere og tyskere + alle os andre.
Denne gang har jeg lagt små billeder ind, i håb om at det passer bedre til teksten, men man kan bare klikke på billedet så kommer det i stort.

Ingen kommentarer: