tirsdag, juli 17, 2007

Mette siger........

Mette er kommet. Hun siger at det er længe siden at jeg har skrevet, så her kommer et lille resumé. Vi er jo blevet 3, så der bliver nok en del billeder, hvor der er en hund med på. Det er ligesom, da børnene var små. Som i kan se, er der andre, der har hund her i Moskva, men Tico syntes, at de ser lidt mærklige ud i deres påklædning. Ja, den var jo ikke for køn i forvejen, den stakkels hund, men med det antræk ved jeg nu ikke om det blev bedre. Jacobs ferie er gået med at sove længe og slappe af. Ind i mellem har vi gået nogle gode ture med Tico. Dette billed er taget nede ved floden, hvor der var god plads til han kunne løbe uden snor.
I får også et billed af russernes fast food. Grill spyd med forskelligt kød på. Lige inden man skal spise det, får det en ekstra tur over grillen. Dertil for man som regel en salat, der består af tomat, agurk, radiser, forårsløg og en masse friske krydderurter, samt noget brød. Salaten er hel eller i skiver og så spiser man af samme fad I fredags var vi på Kreml, sammen med Helle, Jesper og Magne, hvor der så var dansk guide på. Det var rigtigt godt. Man fik meget mere ud af det, når der var guide, at det var på dansk var så kun en fordel. Det ene billed er af et af tårnene, der er i på Kreml muren(fotografen huggede den røde stjerne af). I baggrunden kan man se den store Kristi Frelserkatedral. Det var der fra at Boris Jelsin blev begravet. Det er lidt mærkeligt at tænke på, at den kun er 10 år gammel. Den originale blev revet ned i 1932 af Stalin, fordi han ville lave en kæmpe statue af Lennin der. På hans ene hånd skulle der være en helikopter landingsplads. Men undergrunden var for ustabil, så i stedet lå der i mange år, ca.ind til 1995, et kæmpe badebasin til folket.
Det sidste billed er af Mie, der går under et spring vand ved Kreml. Vi troede, at vi kunne komme den vej forbi, men fordi der var nogle kinesere, der var ved at lægge blomster ved den ukendt soldats grav ( hvem er det nu den ukendte soldat er?), måtte vi finde en anden vej.
I dag har vi været på tøj marked, der var lige et par ting Mie ikke kunne undværre. Jeg var så optimistisk, at tro, at trafikken måske var lidt bedre, her i ferien, men sådan var det ikke. Der var en bus og en person bil, der havde gnedet lidt op af hinanden, så det hele gik i stå. Det mest uheldige var, at det var sket lige midt i krydset, så bussen spærrede vejen for dem der skulle ligeud (OS). Man kunne måske skynde sig, at blive enige om ,hvis skyld det var, og imellem tiden sætte nogle af alle de betjente, der er alle steder til at dirigere trafikken. NEJ, hvem skulle tage så voldsom en beslutning.

Ingen kommentarer: