mandag, oktober 08, 2007

Trafik

Du har jeg flere gange fortalt om, at trafikken er et kapitel for sig her i Moskva.
Nu skal i også få et billed der viser det lidt.

Klik på billed så bliver det stort. Så vil i kunne se at der holder 6-8 biler + en bus og venter på at der bliver grønt lys. Er man så i den yderste bane og skal dreje til højre, er der meget langt ind til den inderste bane. Men man sætter bare bliklyset til, bruger spejlene og så er det bare derind ad.

Det der også tit stopper trafikken er, at hvis 2 bil blot har strejfet hinanden, stopper de nøjagtigt, hvor det er sket, og så' noget sker altid, hvor der ikke er for meget plads, alle må så vige udenom, så godt de kan. Forleden var der "en på vejen" der, i en kø, trillede op bag i en Lada. Hendes nummerplade fik et lille mærke, men der var ingen ting at se på hans. Han ville have at der skulle skrives rapport, for" hvis der nu var sket noget indvendig i bilen", aha, hvad mon det kunne være? 4 timer efter kunne de køre, da var der skrevet rapport Det var heldigt, at det ikke var en af de Lada'er der ellers er flest af, dem hvor der er flere buller og skrammer, end der blank lak, for så kunne man jo komme til at hænge på alle de gamle buller også.

I disse dag, hvor det regner meget, og hvor det kun er de færreste steder der kloak, er der nogle steder så meget vand på vejen, at man må køre med lav hastighed, så er der også kø med det samme mange steder.

Ingen kommentarer: