tirsdag, januar 08, 2008

2008

Her fra Moskva
skal der lyde
et godt nytår
til jer alle
Ja, så gik 2007 og vi er allerede godt i gang med 2008. I søndags ankom vi til Moskva, efter ca. 3 uger i DK. Her var de jo godt i gang med at fejre julen 2008, så det var helt fint, at vi stadig havde en halv adventskrans og et kalenderlys der ikke var brændt helt ned.
Den russisk ortodokse jul blev først holdt i denne weekend, hvor mange russere har været i kirke, og hvor Putin var på besøg i Veliki Ustyug, som er fader Frost's hjem by. Fader Frost er deres julemand, og som danske børn sender ønsker til Grønland, sender russiske børn ønsker til Veliki Ustyug. I fjernsynet blev der vist optagelser af Putin der taler med Fader Frost. Hvad Putin's ønsker var, blev dog ikke nævnt.
Vi kom tilbage til et meget tomt køleskab, så jeg fik lokket Poul til at tage med ud at købe ind. Da det jo i går var " 1. juledag", tænkte jeg, at vi godt kunne tage ud i " a'chan", et stort supermarked, som man ellers ikke besøger en weekend, hvis man vil bevarer julefreden. Der var så og sige ingen parkeringspladser, så vi kørte igen, uden at prøve at komme ind. Det er lidt svært at forstå, hvordan man holder jul, og hvornår. Om søndagen, da vi kom fra lufthavnen, var parkeringspladsen ved MEGA- centeret også fuld.
Lørdagaften var vi inviteret ned til underboen sammen med overboen. De viste at der var ekko i køleskabet hos os begge, overboen havde været i Skt. Petersborg, så det var rigtig dejligt at der var nogle der tænkte på os.
Jeg har fået nyt kamera i julegave, så jeg har været ved at eksperimentere med at tage billeder. Forhåbentlig bliver jeg også bedre til at rediger billederne, så i kan se nogle bedre billeder.

Ingen kommentarer: