lørdag, januar 31, 2009

Så blev det vinter

-12 grader har det været i dag. På en lørdag er alle folk fra huse. De er uden at nyde det flotte vejr, for med den hårde frost, blev det også klart vejr.
Her er det kælkebakken der er vel besøgt.
Selv om det er -12 bliver man jo gift alligevel. Her er det nogle søde russiske unge mennesker, de glemt helt at det var koldt, og var meget interesseret i Tico, men ingen af dem talte engelsk, så det var ikke så meget jeg fik ud af dem. Jeg ville ellers gerne vide, hvad de skulle lave resten af dagen. "Due-damen" havde sin 10 årige datter med, hun var helt vild med Tico, og for en gangs skyld gad han også godt snakke med hende, hun havde og en hund selv, den hed Simon.
Måske ser det lidt koldt ud for bruden, men det var nu ikke noget imod hende, der var længere ned af pladsen. Hun tog den kort pels af og satte sig i sneen med stropløs kjole, for at få det helt rigtige foto.
Den sne der er faldet i nat, er meget løs og det er meget stor krystaller, derfor var der en der var snedig og havde fundet bladblæseren frem, så kunne han hurtigt få flyttet noget sne.
I den anden hånd har han benzinen til dyret.
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Lisbeth sagde ...

brrrr, og jeg syntes vi havde det koldt der da var -5 grader her i Shanghai. Min forestilling om Moskva er, at husene er elendige og dermed KOLDE...hvordan er det egentlig???

Lise Erikstrup sagde ...

Man river heldigvis mange af de meget dårlige huse fra '60'erne ned og bygger noget bedre. Hvor gode de så er, må tiden vise, men det går meget stærkt, eller har gjort. Finanskrisen kraser!Og er dyrer.
Nej, indedøre har vi det meget varmt, efter danske forhold, men man åbner bare døre og vinduer, for at få luftet ud, men der kommer nok også nye boller på suppe, med hensyn til at spare på varmen og i det heltaget energien. Førhen har man ikke betalt for varmen, det er man begyndt på nu.
På et tidspunkt spurte vores hushjælp om jeg ville købe nogle tynde sommmerdyner til hende. Jeg syntes, at det var en god ide, fordi der var 30-35 graders varme, men nej, det var til om vinteren, da havde de det så varmt i lejligheden!!!
Det føles nu ikke så koldt,( luften er meget tør) men du skal selvfølgelig have tøj på til det.