tirsdag, marts 24, 2009

Tilbage på pinden..

Så er vi tilbage i Moskva, hvor vejret ikke er så meget anderledes, end da vi tog af sted.
Der er stadig nattefrost,-5-7 grader, men dagtemperaturen ligger tæt på frysepunktet, med dejlig sol om dagen. Når man ser ud af vinduet, ser det lækkeret ud, men man skal stadig huske at have langeunderbukser og en ekstra bluse på, når man går ud. På de fortove, hvor solen ikke kommer er der meget is, så der er stadig brug for pigsko, så man kan gå mere sikkert.
Da vi kom til DK, startede vi med at tage 6 dage til Sverige med børn og svigerbørn, noget alle havde glædet sig til. Da vi alligevel skulle leje bil i DK, havde vi lejet en stor, så alle kunne være der. Desværre var der noget galt med køleren, så bilen måtte skiftet, da vi kørte forbi lufthavnen.
I Sverige manglede de hellere ikke sne. Der var over en ½ meter i terræn og der kom ca. 15-20 cm, mens vi var der.
Alle kom helskindet hjem, så det må siges at havde været en god tur.
Lørdag hjalp vi Mette og Jonas, med at flytte til deres nye lejlighed, på Amager.
De startede med at få vand ned i lejligheden, sent, lørdag aften, så det var ikke den bedste start at få. Men ellers ligger den meget centralt, kun 300m fra Jonas's arbejde. Mette få dog så lidt længere, men når hun lige finder en god cykelrute, går det nok.
Ellers er det nye, at vi skal være bedsteforældre. Mie og Martin skal have barn til august. Det bliver sikkert lige når vi kommer hjem på sommerferie, så det kan ikke passe bedre, der er dog en del andre fødselsdage, de godt må ramme ved siden af.
Posted by Picasa

Ingen kommentarer: