lørdag, marts 28, 2009

UHM....

Der var altså noget jeg totalt misforstod, ved det Poul fortalte den anden aften, om den lille bitte, mikro ridse, han havde fået lavet på sin bil. Et næsten usynligt sted. Det skete da han ville holde ekstra øje med en lille pige, da han bakkede.
Når ridsen, så er som den er, hvordan mon pigen så så ud!
Høj, slank, med kort pels og høje turkis-farvet stilet lakstøvler!

6 kommentarer:

Nette sagde ...

LOL, han har det vidst med at underdrive tingene lidt, hva?
Håber han synes kiggeriet var ridsen værd. :-D

Lise Erikstrup sagde ...

Det er jo bare materiale ting såå..men det pynter jo ikke med de små skrammer. I aftes gik det udover frontskørtet, da han kom for tæt på en kantsten. Så mangler der bare en mere til 3 i rap, jeg håber den bliver af samme størrelse.

Nette sagde ...

ja, det krydser vi så fingre for. :-)
Men er du sikker på, han ikke bare er begyndt at tilpasse sig den hasraderende kørsel, de russer til tider kan frembringe? Kunne det mon ikke bare gå ind under begrebet "Integration"? :-)

Lisbeth sagde ...

He he, jeg synes det havde været passende med et billede til teksten af enten:
1.Poul´s ansigt da han forklarer om den LILLE PIGE OG RIDSEN.
2. Et billede af den "lille lille bitte ridse"
3.Et billede af den "lille pige".

Ved ikke lige kun er mig der har en masse fordomme om russiske damer. I mit hovede er det ofte en lettere afbleget, lidt maskulin, lidt for højtråbende og med lidt for store guldkæder. ;-)

Lise sagde ...

Jeg overvejer om jeg skal lave en strimer, hvor der står, "lavet af manden" sidste gang hvor han havde krøllet den ene forskærm og der gik 6 uger før de havde alle reservedelene, kunne jeg tydeligt "se"hvad folk(mænd) tænkte, når jeg kom kørende i bilen , der var holdt sammen med elektriker kabel."Kvinder og store biler".

Nette sagde ...

LOL husk at få det oversat til russisk så.