fredag, juni 19, 2009

Afgang

Så er Jacob, Tico og familien Laudrup sendt til Danmark.

3/4 år blev det til for Laudrup her i Moskva, men som for så mange andre, blev det ikke stedet med succes. De har dog været nogle utrolig sympatiske mennesker at møde. Altid meget venlige. Jeg vil ønske dem held og lykke, hvor de end kommer hen.

Der er ikke noget foto. Jeg har endnu ikke bestået paparazzi-eksamen.

Tico stod, som sædvanligt, for underholdningen ombord.

De er vel ankommet og der ventede en overraskelse til Tico. En ny legekammerat. Jacob har fået en Jack Russel terrie. Selv om den kun er 2½ måned er den meget dominerende over for Tico, men forhåbentlig kan Tico også lære Jack nogle ting.

Nu går jeg så lidt rundt, ved siden af mig selv. Passer stadig på, når jeg køre med kontorstolen, ikke at ramme Tico. Efter aftensmaden, var der ingen til at få lidt rester(jo, Poul fik det med i madpakken), hans hundeskål er pakkes væk og da jeg stod op, var der ingen, jeg skulle passe på, for ikke at træde på.

I stedet kan jeg nu bruge de næste dage på at få styr på hvad vi skal have med til Sibirien Hvor stort memory-kort til kameraret skal jeg have med. Er det nok med 150 billeder om dagen?

Det jeg frygter mest er varmen. Dels der hvor vi kommer frem, men også i toget. Den andet problem er toilet forholdne. Men som vi plejer at sige: hellere et primitivt rent toilet, end et meget ulækkert (lufthavns)toilet.

Fra Lise i Moskva

Fra Lise i Moskva
Fra Lise i Moskva
Fra Lise i Moskva
Fra Lise i Moskva
Fra Lise i Moskva

3 kommentarer:

Nette sagde ...

Håber I får en rigtig god rejse. 150 billeder? Det kan da ikke være nok? :-)

Lise sagde ...

Måske det ikke er nok, men det bliver til over 2000 inden vi er hjemme.
Hvor mange tror du har lyst til at komme til kaffe med foto fremvisning.

Siffe sagde ...

Sibirien? .... det lyder da lækkert!

Hvis du tager billeder som jeg og må delete de fleste så er 15o vist ikke nok pr. dag ... har du ikke mulighed for at få dem på en laptop?

Sikken dejlig hund!

KH Siffe