mandag, juni 29, 2009

Så er det i morgen...

Fra Lise i Moskva

Dagen før dagen.

Vi er næsten klar.

Her er vores rejseplan. Vi starter med at flyve til Irkutsk, ca 5-6 timer. Vi flyver her fra kl.ca.18 og er fremme næste morgen. Så det er om at sove hurtigt. Vi bruger nogle dage ved Sibiriens Blå Øje - Bajkalsøen - verdens største sø. Man siger, at hvis verdens vandforsyninger stoppede, ville Bajkalsøen kunne forsyne jordens befolkning med drikkevand i næsten 40 år.

Jeg forventer en masse flot natur, hvor vi kun vil være en lille bitte brik. Vi skal med den gamle Bajkabane lands med søen. Den er 84 km lang, med 39 tunneler.

I Ulan-Ude skal vi besøg et buddistisk kloster. Man er meget tæt på Mongoliet og jeg tror at folk derude vil være mere rundhovedet og mørke i huden.

Fra Ulan-Ude og til Khabarovsk vil være den længste togtur vi er på, ca. 50 timer. Vi gør holdt i Khabarovsk 2 nætter, så vi bl.a. kan komme i bad....

Efter Khabarovsk går turen stik syd, for at ramme Vladivostok. Der skal vi have en masse fisk og Kamtjatka krabber. Vi vil sikkert se en masse højre styret biler, der er importeret fra Japan, og vi vil se en del af militær flåden.

-

Der er ca. 8500 km fra Moskva til Vladivostok. Vi snyder, ved at tage fly det halve af vejen, så får vi mere tid til at opleve kultur og natur under vejs.

Der er 5 timers forskel på Irkutsk og Moskva(de står først op i Irkutsk) og yderlig 2 timer, når vi når til Kharbarovsk og Vladivostok.

1 kommentar:

Lisbeth sagde ...

Hej Lise..det lyder som en fantastisk tur I skal på..glæder mig til at læse mere...hvis det vel og mærke kommer på bloggen inden jeg igen vender næsen mod Kina...her har de nemlig igen lukket BLOGGER..(mon I blogger om noget frækt ;-) )