mandag, september 17, 2007

Prinsen og Poul på landet

Lørdag var Poul med Prinsen, ude for at indvige et stort dansk svine projekt. Det ligger ca. 100km nord for Moskva. Han fik endda lov til at køre sammen med ham, i en russisk limousine. Prinsen sov nu det meste af vejen, det er et hårdt program der er lavet til de par dage. Vi var også først kommet i seng kl.2 om natten, og Poul var oppe kl. 6, for at gå med hunden. Udover svinefarmen var der lagt andre mere kulturelle indslag ind, på vej dertil. Bl.a. så han den nye sports hal der var bygget i Dmitrov. Den var udsmykket med store plakater af sportsstjerner. Der var bl.a. en af Rikke Skov.
Her er Prinsen så ved at klippe snoren over til indvielsen af den danske svinefarm i Taldom. Det er Prinsen, en dansk invester, en russisk embedsmand, den russiske direktør, måske landbrugsministeren for Moskva Oblast og en mere.
Her et billed af en af bygningerne med flag i dagens anledning. Ude til siden kan man se en nyasfalteret vej. Den er blevet lavet af regionen, fordi man ikke kunne have Prinsen til at komme kørerne på den gamle grusvej, der var i forvejen. Så noget har det danske firma da fået ud af det. De mener at den skal døbes "Prins Joachim`s alle"
Prinsen til lokal frokost. Han blev modtaget af et russisk børne kor, der sang og dansede for ham. Der var disket op med fine lækkerier af svinekød produceret fra den danske farm. Bl. a. Helstegt pattegris. Den blev taget ud fra bordet og skåret ud så du fik det at spise. Men i kan måske se, at den er ikke særlig stor. Det er også sådanne små grise vi kan købe på kødmarkedet. UHHH- det ligner små hvide babyer når i ligger på rad og række.
Inden Prinsen forlod Taldom(regionen) Skulle han se , hvorfor de har en trane i deres "byvåben". Midt på vejen var der sat kikkerter op, så han kunne se, at der nede på marken gik ca. 20- 30 traner. Bagefter skulle han drikke en sidste skål inden han forlod Taldom. På bagsmækken af en Volga (Ruslands limousine) var der stillet klar med vodka og cognac, og så blev Prinsen drukket ud.
Her er Prinsen i Sergiev Posad(Ruslands gamle religiøse hovedstad). Han bliver modtaget af en af præsterne. De er bare så flotte de blå kupler. Vi var der oppe for et år siden, i efterårsferien sammen med børnene.
Lige lidt slader. I kan ikke gætte hvad Prinsen ringe tone er!!!!!!!!!!!!!
Det er lyden af en racer bil der køre forbi, hvad ellers.

Ingen kommentarer: