fredag, september 14, 2007

Prinsen og Tico i Moskva. Ikke et ord om MARIE.

Onsdag eftermiddag ankom Prins Joachim og jeg til Moskva, dog ikke med samme fly, vi er jo ikke meget for at flyve med SAS, og slet ikke nu. Det er dog ikke de meget omtalt flyv de flyver med hertil.
Nå, men jeg ankom 1½ time før prinsen og skulle så vent på ham. De øverige folk fra ambassaden var allerede klar. Da han endelig kom, tog det ret lang tid før de fik fat i hans bagage, men lige pludselig var han der. Vi var 5 biler, jeg var i den sidste, sammen med alt bagagen, og vi havde en politi bil til at køre foran. Da vi kom til den store vej ind til centrum, kunne jeg se at der var mange kilometers kø, øv, øv tænkte jeg, men ikke noget problem, det var jo fordi VI kom,
at der var kø. I alle lyskryds var der politi til at stoppe trafikken, så vi kunne kommme frem. Men når man køre i den sidste bil, er man hele tiden ved at blive mast, russerne har jo ikke så meget tålmodighed i trafikken. Da vi så komme til den indre by, og vi begyndte at køre i den modsatte vejbane, var jeg lige ved at trampe bunden ud af bilen, for at kunne bremse. Men alt gik jo godt. Da prinsen var sat af ved hotellet, køret vi til ambassaden, få kilometer der fra, men det tog næsten lige så langtid, som vi havde brugt på de 25 km fra lufthavnen.
I går ankom Poul og Tico så. Det gik godt. Men nu fik i bekræftet, at hans box bare bliver sat op på bagagebåndet, og at han så køre rundt der. I aftes var alle ansatte på ambassaden, danskere og russere med familie, inviteret til reception i residensen. Det var meget hyggeligt. Prinsen var meget lige til og nede på jorden. Talte med alle og tog sig tid til at hilse på børnene. I dag skal de bruge et par juletræer, fordi Prinsen skal møde folk fra dansk juletræsforening ( eller hvad sådan noget hedder). Kl. lidt over 10 i aftes kom de ud af tolden, så Poul skulle møde lidt før idag så Camilla og ham kunne pynte juletræer. Til frokost skal de have julebuffe. I aften skal vi på den røde plads til tatoo med den danske livgarde. Tattooet begyndte i går og sidste dag er søndag. I aftes var det regnvejr og det regner stadig, vi håber at Putin også skal derind, så gør han vel noget ved det regnvejr. I for lige et billed af Poul fra sommerferien, hvor han skulle fjerne nogle af alle de siv, der er vokset op ved søen. Jeg ventede langtid på at få det helt rigtige billed( der hvor båden væltede), men det blev ikke denne gang.

Ingen kommentarer: