tirsdag, december 04, 2007

I dag er det blevet tøvejr igen. De sidste dage har det været -5-7 grader, faktisk lidt koldt. Hver gang, at det bliver koldere i vejret falder snakken på, om Tico skal have ekstra vinter tøj. Vi har nu ikke indtryk af at han fryser. Han elsker når der er kommet en lille smugle frost sne, som han rigtig kan boltre sig i. Men jeg har været ved at se på, måske, en julegave til ham.

Først og fremmest kunne det jo være et par støvler, han kunne få brug for. Ikke så meget for kulden, men fordi de bruger kemikalier til at bekæmpe isen med.

En jakke kan man også hurtig få brug for. Endnu har der kun været ca.-7-8 grader, men sidste år var vi i nærheden af -20 grader. Desuden har han fællet meget siden der blev sat varme på. Så mindre end en parkacoat, kan ikke gøre det. Med hætte, til de lange øre.
Med alt det hippe udstyr, må han også have et nyt hundetegn. OG så kan man jo godt blive lidt i tvivl om, havde der er bedst for ham. Det røde " jeg er større end jeg ser ud til", kan nok være en hjælp, for jeg tror, at han vil krybbe noget, når han får sko og jakke på, men på den anden side, de fleste hunde vi møder er jo små tæppe tisser, de syntes nok at han er stor i forvejen( eller også "tror de" at de selv er en meget farlig hund). Dollar tegnet. Det er da ikke til at tage fejl af. Russerne elsker dollar, vi syntes at det er lidt besværligt med alt den omregning, men i øjeblikket, hvor rublen står godt i forhold til dollaren, kan det være en fordel, at købe med dollar. Russerne har bare ikke fundet ud af det endnu.
Jeg tror nu at alt dette må blive på skærmen. Det er vist dyreplageri at give ham alt det på.

Ingen kommentarer: