mandag, december 03, 2007

endelig SEJER

Torsdag var vi til fodbold, Lokomotiva Moskva- FCK. Det var et par graders frost, så det var en kold fornøjelse. Det var dog ikke noget problem for FCK' fansene. De hoppede frem og tilbage, og havde hele tiden et spil i gang med de lokale fans.
Vi var alt i alt, med til rejsene og fast boende ca. 100. Vi havde fået et lille hjørne ved det ene mål, og lokomotiva havde hele pladsen bag det andet mål, med en masse banner og romer lys. og så var der selvfølgelig også "almindelige" tilskuer.
Resultatet blev o-1 til FCK, så der var ikke noget fyrværkeri bagefter, og det tog ca. 10-15 min.,før vi fik lov til at forlade station.
Uden for var der ikke så mange steder at gå hen, vi var nød til at følge den bane, der var lavet af det værnepligtige militær. De stod skuldre ved skuldre. Da vi nærmede os Metroen, var der endnu flere og ind i mellem var der 3 heste ved siden af hinanden og 3 mere overfor, der var ialt 12 heste. Man følte sig som rigtige sejrherrer.
Det var en sjov aften. De er lidt vilde nogle af de fans, bare det at brug 5000 kr., på at tage 2 dage til Moskva.
Det var næsten midnat inden vi var hjemme, men det var ikke alle der var gået i seng. Der var bl.a. et par damer der var ved at fjerne sne fra vejkanterne.
Lidt optagelse, men så var der ikke mere batteri. Det jeg optog med de nye batterier, kan jeg ikke åbne, det er vidunderligt med den teknik. Dobbelt klik på pilen.

Ingen kommentarer: