søndag, oktober 04, 2009

Ostankino tårnet

Fra Lise i Moskva
Lørdag havde vi fint efterårsvejr, med en dejlig blå himmel og det måtte udnyttes til nogle himmel billeder. Derfor havde jeg bestemt, at vi skulle se om vi kunne komme op i TV tårnet. Tårnet er bygget i 1967 og er 540 m høj. Der er en platform med en restaurant og oven over en udkiksplatform. I 2000 brændte TV tårnet og det er først fornylig, at det er blevet åbnet. Restauranten er endnu ikke åbnet.
Det viste sig dog, at man skulle bestille tid, for at kunne komme der op, og det havde vi ikke, men vil gøre det til en anden gang. Der er dog en del vente tid. Der kommer kun 25-30 personer op i timen.
I stedet gik vi en tur i området. Vi kunne høre en masse hund gø, bag ved en betonmur. Vi kravlede op på noget byggeaffald og kunne se over muren. Der var en masse løbegårde til hunde og vi tror at det er det internat, hvor de køre de herreløse hund hen. Der var løbegårde i 2 etager og i 2 rækker. Der kunne være flere hundrede hunde. Jeg syntes, at det er et problem med de vilde hunde, i øjeblikket. I vores område ser vi daglig flere flokke, med en 5-8 hunde i hver. Men vinteren og trafikken vil nok sætte antallet ned.
Posted by Picasa

Ingen kommentarer: