lørdag, marts 10, 2007

For 10 kr. blandet

Her kommmer først det manglende billed fra sidst. Halve æg, der er dekoreret med et helt lille kunstværk.

Vi var blevet opfordret til at få et Metro kort. Det er ikke et kort til at køre i tog med, som jeg først troede, men et sted til at handle, ligesom vi også se her hjemme.

Da vi gik der imellem de lange rækker af hylder, faldt vi lige pludselig over et logo som vi kendte. Enoki fra Tvedemose. Sommetider er det mærkeligt, hvad vi kan finde. I Danmark er der langt imellem at vi se Enoki, men i Rusland er der. Til orientering( især for Kirsten og Jens Chr.) var der også kinesiske Enoki. De kostede ca. 40 kr./pk.

I dag har vi været ude at se på veteranbiler. Det kunne lige så godt havde været i Danmark. Der manglede ikke noget. Måske lige biler fra 1958 og op efter. Poul har altid ønsket sig en BMW. Her er han ved en blå, som lige passer til hans jakke. Den anden var bare en jeg kunne komme til at tage et billed af.

Det sidste billed er ikke fra udstillingen , men fra vores parkeringsplads. Når der ikke er andet der dur, til at fjerne sne, må man jo ty til den gode gamle LADA. Her med "sne plov" foran. Man må jo klare sig med det man har.

Ingen kommentarer: