søndag, november 25, 2007

Endnu et nederlag

I fredags var vi ude at se håndboldskamp, samme sted som da vi så Ikast-Bording i maj. Denne gang var det bare herre holdet fra Viborg. Normalt ser vi ikke se meget danske håndbold, fordi vi ikke kan se dansk TV, så vi var lidt spændt på hvem det var der kom. Der var et par stykker vi kendte Morten Bjerre og Mikkel Ågård. Det er altid spændende, når der har været en russer til at arrangerer, hvordan man så bliver modtaget. Denne gang var det det helt store. Vi kom 1 time før det begyndte, og blev vist op i logen, hvor vi havde vores egne toiletter og sauna, en stor stue med bløde læder møbler og et spisebord hvor vi kunne sidde 7 personer. Så var der ellers en dør ud til en balkon hvor der var plads til 15 personer i gode velpolsteret sædder.
Selvom vi prøvede at råbe til spillerne mens de varmede op og musikken ikke var så høj, var hallen så stor at de næsten ikke kunne høre os. Så imens de varmede op fik vi noget at spise, i vores lille spisestue. Forskelligt fisk, noget kød pålæg, brød og selvfølgelig et fad med grønt, dejligt.
De første 20 min. var gode, danskerne fuldte med, så blev Morten Bjerre skadet, han faldt forkert ned på sin fod, og alt faldt fra hinanden. Men så er der altid nogle spændende russer at se på. Denne gang var det deres læge, der overtog hele billedet. Iklædt sin hvide kittel og stående bag sit lille "klinik" bord, var han bare en rigtig russer. Bemærk duge på bordet.

Resultatet har vi glemt, men ca. 36-27 til Chehovskie. Men det var nu en hyggelig aften. Da vi skulle ud blev vi vist gennem hele sports hallen. Der var den store håndboldhal, der var en svømme hal, en bowlinghal og en billiard hal. Et andet sted i byen var der en ny ishochy hal. På kortet en lille by, men med en masse sportsaktiviteter. Nå ja, direktøren for det hele kom selvfølgelig også og hilste på os.

Ellers var vi til julemarked på den tyske ambassade i går. Bagefter gik vi en tur med Tico, og så at de var igang med at lave det største juletræ i byen (det kommer senere), efter det kørte vi til den islandske ambassaden, hvor de havde en udstilling med unge malere og hvor man kunne få nogle meget billige billeder, og det fik vi så...............

Ingen kommentarer: