torsdag, april 12, 2007

Næste fødselsdag er ved at tage form

På lørdag skal vi holde Poul´s fødselsdag. Det skal foregå ude i datchaén, hvor det er kokken fra ambassaden der skal laver "noget grill".
Jeg har fået lov til at lave noget kransekage med nougat, ser det ikke godt ud????????

Mette havde marcipan med herover, der er ikke noget, der bare ligner marcipan . Der er til at få noget tysk marcipan, men det er nu ikke særligt lækkert, som om det er alt for fint og alt for sødt.

Ellers er det ikke meget jeg har fået lov til at lave, men jeg har lavet nogle smarte lysestager som passer til en statskonsulent.

Der er også husdyr til at sætte i blomsterne.

Jeg har ikke fået fortalt, at vi i påsken også var på et stort army-museum, hvor vi fik en engelsk talende guide til at vise rundt, vi var ca. 30 fra ambassaden.

På rigtig russisk maner blev vi modtaget af direktøren og 4 eksperter, der fortalte om nogle virkelige sjældne genstande fra krigen. Der var Stalins maskinpistol, som han havde fået af Korea, som den først produceret. Der var også 2 pistoler han havde fået af præsident Ford, de var lavet elfenben og var belagt med guld, og der var udskærringer, der på den en , forstillede Stalin og på den anden ham der grundlagde Colt-fabrikkerne, han hed vel Colt. Så var der forskellige dokumenter. Der var en marschalstav, der var Hitlers sodsværtet jakke og der var Gørrings STORE bukser. Spørg ikke, hvor det kommer fra, men det var i en fantastisk stand. Vi havde desværre ikke fået kameraet med der ind, så ingen dokumentation.

Ingen kommentarer: