lørdag, april 07, 2007

Ugen der gak

I får lige en hurtig hilsen inden midnatsgudtjenesten og efter at vi har afleveret børnene i lufthavnen.

Her sidder de uden for vores opgang og venter på, at vi skal afsted.

Som i måske har regnet ud er der ikke blevet skrevet i den sidste uge, fordi der har været kø ved computeren.

Som altid syntes Mette, at vi har opholdt os alt for meget i bilen. Og det er rigtigt, at trafikken kun bliver være og være, men der er ikke noget at sige til det, når man høre, at der bliver indregistredet 500 nye biler om dagen.

Vi har været på forskellige markeder. Vi talte bl.a. med denne gamle dame der solgte påskeliljer, hvad vi ellers ikke har set meget af. Jeg kunne ikke stå for det lyse og det mørke sammen med blomsterne, kvaliteten er ikke så god, det er taget med telefonen.

Der var også til at få masser af flæsk, med masser af spæk, det ser vi aldrig i Danmark.

Et par kohoveder var der også plads til.

Det var kl.16.30 derfor ser der lidt tomt ud.

Af andre store begivenheder, har vi været inde og se Lenins Mausoleum, der ligger på Den røde Plads. Man skal igennem metaldetektor for at komme der ind og du må ikke have fotokamera med, og man har ikke særlig meget lyst til at lave sjov med de betjente der står vagt. Du må ikke stoppe op, når du går rundt om kisten, derfor tager det ca. 5 min. at se det.

Da vi gik over pladsen, var der som altid, nogle der stod med aber og ørne. Da ørnen fik øje på Mie`s gule sko, troede den at det var noget spiseligt og prøvede at flyve efter hende. En ørn har et ret stort vingefang, og er en meget stor fugl, vi syntes det var en flot fugl, Mie var ikke så glad for den. Her sidder den jorden. Det er en abe der sidder på stolen.

Ellers har vi holdt lidt påske, med ny påske dug, kyllinger og påskeliljer fra Danmark på bordet. Dugen fandt jeg herovre, der er ellers langt mellem noget der pænt, men denne klarede kontrolen.

Som altid havde Lena(hushjælp) en gave med, det var en påske kage. Den skal spises, når fasten er ovre, altså kl.24 natten til søndag, når Jesus er opstanden. De har fastet i 7 uger nu. De har ikke måtte spise kød, æg og mælk, og kun lidt fisk.

Ingen kommentarer: