mandag, maj 21, 2007

24-25-26-27-grader, det bliver ved

Søndag stod i håndboldens tegn. Selv om kampen først var kl.17.30, tog vi afsted med kaffekurv og fandt også et rigtigt dejligt område(en gamel datsja grund) hvor vi kunne varme op inden kampen.
Stadion var super flot, meget nyt og velholdt. I modsætning til ved ishokey kampene, var der mange menesker, russere, 20 fra Ikast og os 15 fra Moskva. Der var selvfølgelig nogle, der syntes at det var sjovt, at danse foran os med deres banner, og vi fik lov til at tage billeder af dem med et dansk flag i hånden.
Kampen er der ikke meget at fortælle om. Danskerne aldrig i gang, og selv om de godt måtte tabe med 5 mål, og alligevel vinde, tabte de med 10.
Det var jo en finale, så der var præmie overrækkelse efter kampen, og det er noget russer er gode til. Der var et større march-orkester, piger der dansede, andre piger med flag, balloner der faldt ned fra loftet(hvorfor mon de var gule), men ikke mindst var der----------
GULD-glimmer og røgkanoner. De var glade. Men der var nok lige så mange med jakkesæt, der skulle have præmier, som der var spillere.Træneren kender vi så godt, det er ham der også er træner for det russiske landshold. Ham der altid råber op og skælderud på sine spillere. Han var dog lige ved at komme til at smile efter kampen. Den bedste dag fik en 14-15 årig dreng, der kom efter kampen, da vi stod ude på p-pladsen og skulle hjem og spurgte efter et flag
. Han fik det ene danske flag vi havde. Han blev meget glad. Nu må vi huske at have flere med herover. De elsker jo trofæer og hvis der ikke skal mere til, bidrager vi gerne. Men vi VIL have nogle flere danske sejre.

1 kommentar:

Joshua sagde ...

Hey, so nice to have found this blog of yours, so interesting. I sure hope and wish that you take courage enough to pay me a visit in my PALAVROSSAVRVS REX!, and plus get some surprise. My blog is also so cool!