søndag, maj 06, 2007

- igen, igen tabte Danmark, men næste gang

Den danske ambassade, var på plads, for at stødte den danske landshold på isen, men trods at det blev gjort med splitflag, var det heller ikke nok denne gang, som i måske ved 1-4, men de pressede godt i anden periode.
Som for så mange andre var det første gang at jeg var til ishockey. Hallen var helt ny, taget i brug her i vinter, den lugtede stadig meget ny.
Som i kan se havde de blandet farverne på stolesædderne, og vi talte om at det nok var meget godt, for så så hallen ikke så tom ud, som hvis alle sædder havde været ens. Det var selvfølgelig en kæmpe hal, og den var kun fyldt med en brøkdel.
Danskerne holder pep tale før starten.
En oplevelse rigere.
Jeg havde lige et par billeder mere i skulle have. Det ene er fra Tenja Skotte. Hendes veninde havde lavet denne pragtfulde "kurv".
Støvlerne er der et par nisser der må undvære, armene er fra et dukkebarn og toppen et løvehoved. Fantastisk fantasi og sjov ide.
Der var også et billed fra Poul´s fødselsdag, af sangskjuleren.
Det er en babusjka - det russiske navn for bedstemor, de kaldes også matrjosjka.
Den er indkøbt på marked uden motiv, istedet har jeg lavet en masse fotokopi af billeder af Poul. Dem har jeg klisteret på som decopage. Inden i var der så plads til sangene.
Nu er det søndageftermiddag, og vi har været på den svenske ambassade til gudstjeneste. Altid meget hyggeligt, selvom vi ikke var mange. Der bliver holdt 3 gudstjenester om året, sammen med Sverige, Norge og Danmark. Næste gang er til efteråret på den danske ambassade. Kirke gør ikke meget stads af sig herover, det er gerne norsk præst.

Ingen kommentarer: