tirsdag, februar 19, 2008

Honningmarked

I mandag var vi til honning marked i Manegen. En stor gammel militær rideskole, der blev opført til minde om sejen over Napoleon. Den er 166m lang 0g 45m bred uden midter støttere. Den brændte dog for nogle år siden, men er opført en den oprindelige stil og bliver nu brugt til udstillinger og lign. Du kunne få honning fra det beste af syd-vest rusland og af de 8-10 best almindelige blomster. Der var dog mange varianter, og de var vilde med at man skulle smage. Men honning i større mængder kan man hurtig få nok af, når der ikke er brød til. Der var også noget propolis lignende "vitamin piller".
Bagefter var vi henne at kigge i en gammel imponerende forretning. Med mange søjler, spejle, lysekroner og guldudsmykninger.(ingen foto). Bagefter fandt vi "datski"(dansk) brød i en bager forretning med et stort udvalg, Balkan brød, hed den. Det var lidt ala rugbrød, men skiverne var ikke meget større end flutes skiver. Det smagte godt, og var til og med ret billigt.
Vi slap også denne gang, men der var en, der fik sin bil flyttet. Det siges at man kan hente dem et eller andet sted uden for byen. Ellers har vi haft "barn syg" et par dage. Tico begyndte at hoste natten mellem søndag og mandag. Det var ret slemt. Men idag går det meget bedre, han er begyndt at spise igen, så det går nok alt sammen.
Posted by Picasa

Ingen kommentarer: