lørdag, februar 02, 2008

Tigerrejer

Så er det sidste aften at Mie og Martin er her. Derfor har vi været på marked og finde noget lækkert til aften. Det blev til tigerrejer og blæksprutteringe. Som sædvanligt blev vi snyt så vandet drev, men vi fik en god middag. Snyd kan foregå på mange måder. Han startede med at skulle have 1000 rub. kiloet, men inden jeg havde tænkt mig om, var det faldet til 800 rub., men så ville han også rense dem og kryddrer dem. Den var jeg med på, og var helt glad. Indtil jeg så, at der stadig var 2 stk. tilbage i den pose som han havde vejet af til os, som han "glemte" at få med. Så hoppede de dumme udlænding på den igen.
I morgen rejser Mie og Martin hjem, og Poul skal til Ekatarinenburg indtil onsdag, så Tico og jeg er her helt alene. Forhåbentligt når jeg så noget af det jeg er blevet bagud med, fordi vi har været i DK og haft gæster.
Posted by Picasa

1 kommentar:

Liselotte sagde ...

Tusinde tak for din fine hilsen, som jeg modtog forleden dag. Du gjorde den dag til noget helt specielt, skal du vide - og i morgen tror jeg, at jeg skal prøve en af teblomsterne, men jeg går og gemmer dem og nænner slet ikke bruge af dem endnu ;-)

God søndag :-)