fredag, februar 29, 2008

Sidste weekend

Nu har vi været i dacha'en. Vi kørte der ud fredag aften. Mændende skulle ud og se en basket ball kamp, ikke så langt der fra, så Emilie, den anden Lise og jeg kørte i dachaen og lavede "natmad" til kampen var slut. Næste dag var det tø vejr og regn, ikke ligefrem udevejr, men Tico skal jo ud, så det blev når det ikke regnede formeget. Om aftenen kl.21 troede vi at 3. verdenskrig var brudt ud.
Jorden rystede, vinduerne klirrede og der lød store brag.
Det var fordi de fejrede farsdag og det forgik med stort fyrværkeri. Ikke såda' et lille et vi ser til nytår i DK, nej, det var med mange, klare farver. Rød, hvid og blå, selvfølgelig, og de blev bare hængende på himlen i meget lang tid. Flot. Vi var bare inde bag træerne, så vi kunne ikke se det rigtig godt. Der blev flaget p.g.a. Farsdag.
Selvom det var tøvejr og det havde regnet meget dagen før, var der mange der var ude at fiske på floden om søndagen. Jeg ved ikke hvad i synes om farven på isen, men jeg havde ikke lyst til gå derud, for at side i flere timer og vente på at fange en lille sadin.
Istedet for gik vi til den anden side, ind i skoven, hvor der er nogle søer og dejligt at gå. Der er altid mange russere ude at gå tur om søndagen. De har også gerne foder med til at give til fuglene.
Posted by Picasa

Ingen kommentarer: