tirsdag, februar 05, 2008

Sightseeing med Mie og Martin

I sidste uge da Mie og Martin var her, var vi forbi den røde plads og se lidt på serværdighederne der. Der er lavet en stor skøjtebane midt på den røde plads. Den prøvede vi dog ikke, men Mie ville gerne ind og se Lenin, mens han stadig er her. Der var ikke særlig lang kø, så vi gik der ind. Inden man kan komme der ind skal man igennem en metalditektor, som man også skal så mange andre steder. Jeg viste at man ikke måtte have kamera med, så dem havde jeg fået gemt i mit hemmelige rum i tasken, men da de så Martin's telefon med kamera i, fik vi besked på at gå hen at aflevere det, det måtte ikke komme med ind. ALLE DERES REGLER. Det er sådan, at når du kommer ind i Lenins Mausoleum, må du ikke stoppe op, du må heller ikke tage hænderne i lommen, det kunne jo være at du ville ødelægge deres voks dukke.
Ellers var vi lidt rundt de forskellige steder. Selv her om vinteren blev vi fanget af trafikken flere gange og man syntes ikke at man når noget på en dag. Der skal jo også være tid til at gå med Tico.
Foran universitetet er de ved at gøre klar til VM i snow-board. Det skal afholdes her i februar. De har dog problemer med sneen. Vi har jo ikke formeget af det, og temperaturen er også svingende omkring fryse punktet. De køre med en snekanon, men kun de dage det er minus grader. Det er måske idag at Tico og jeg skal have helt styr på, hvordan man kan komme helt derop.
Posted by Picasa

Ingen kommentarer: